Goedkope vertalingen - 便宜的翻译

Zoekt u goedkope vertalingen?

Als u op Internet op zoek gaat naar goedkope vertalingen, dan zult u een hoop aanbieders vinden met 'aantrekkelijke' aanbiedingen. Maar denk erom... een vertaler is geen beschermd beroep; iedereen kan zich dus vertaler noemen. Als u bij een dergelijke aanbieder een vertaling laat uitvoeren, dan krijgt u ongetwijfeld een tekst terug in het Chinees. Maar voor u als opdrachtgever is het meestal niet controleerbaar of de vertaling correct is.

chinglish001

"Goedkoop is duurkoop"

Wat wilt u? Een goedkope 'vertaling' of een correcte vertaling die een goede weergave geeft van de brondocumenten?

Uw relaties zullen de kwaliteit van uw product beoordelen op basis van de kwaliteit van uw vertaling.

vertaalprocesLBS-Language & Business Services gebruikt uitsluitend hoogwaardig gekwalificeerde vertalers die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. LBS is gespecialiseerd in het Chinees, Japans, Engels en Nederlands en alle combinaties tussen deze talen. Kwaliteit, service en strikte vertrouwelijkheid zijn de basisprincipes en vormen de leidraad voor al hun vertaalprojecten. Om een constante kwaliteit te waarborgen werken zij volgens vaste procedures. Als u op het plaatje klikt, dan krijgt u inzage in het proces dat zij volgen. Zoals u kunt zien, zijn er veel stappen in het proces noodzakelijk om de hoge kwaliteit te waarborgen. Naast deze vaste procedures maken zij gebruik van geavanceerde vertaaltools waardoor zij consistent gebruik van terminologie en stijl kunnen garanderen. Daarnaast vindt de eindcontrole van uw vertaling altijd plaats door een beëdigde vertaler die is ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv!

chinglish002

De keuze is aan u! Als u een super goedkope vertaling wilt hebben, dan bent u bij LBS het verkeerde adres. Als u hoogwaardige kwaliteit zoekt, dan wil LBS u graag van dienst zijn.

Ter illustratie vindt u op deze pagina enkele voorbeelden van vertalingen die in China zijn gevonden van het Chinees naar het Engels. Dit soort fouten zullen bij goedkope vertalingen ook in de teksten komen die naar het Chinees vertaald moeten worden.

chinglish003

chinglish004

chinglish005

chinglish022

chinglish027

chinglish028

Meer voorbeelden van goedkope vertalingen vindt u hier...

Offcancas menu